Paul Walker – Fast and Furious

If one day the speed kills me, do not cry
because I was smiling.

— Paul William Walker IV ( 12.12.1973 - 30.11.2013 )

Fast and Furious

Nu cred că vorbesc doar în numele meu când spun că îmi amintesc cu plăcere clipele petrecute în copilărie cu tatăl la șurubăit mașina și întrebând ce e aia și de ce vine acolo. Fără să îmi dau seama o mică pasiune pentru mașini s-a aprins şi a continuat să ardă.

Așa a fost și cu seria de filme Fast and Furious. Aveam în jur de 13 ani când am vizionat primul film din serie și de atunci s-a accentuat și mai tare pasiunea pentru mașini. De la început m-a atras Brian ( Paul Walker ) cu mașinuța lui verde ( Mitsubishi Eclipse ) și cu atitudinea lui, cum ajunge să se ia la întrecere cu Toretto ( Vin Diesel ) și cum la finalul cursei îi spune că aproape “îl avea”, nu se poate explica în cuvinte starea creată.

De-a lungul seriilor am fost impresionat de tot ce se întâmplă în film și cum sentimentul de familie este pus pe primul loc.

Pentru mine el va rămâne mereu în viață! Nu pot decât să mă aplec în fața unui actor care a dat viață unui personaj care are o anumită influență asupra unor persoane.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *